Letní tábor techniků - Duncan 2006 - 1. běh - tábor zaměřený na počítače, RPG, žonglování, foto a video
skupinové foto
Úřední šiml (1. hra)
Jiné názvy pro tuto hru:Nikdo nic neví
Příslušná kapitola v příběhu:zde
Navázání na příběh:
Vašemu filmovému studiu se dostalo nevídané pocty: může se zúčastnit ojedinělého projektu, kdy se malá filmová studia snaží porazit mamutí Hollywoodské produkční společnosti. Cesta ke kýženému cíli však není snadná – první překážkou za vaším snem jsou úředníci a notná dávka byrokracie. Je třeba nejprve si vyběhat řadu povolení a potvrzení, abyste se mohli natáčení vůbec účastnit. Jak už to tak bývá, úředníci vám vaše snažení rozhodně neulehčí, takže se připravte na malý maratón mezi příslušnými úřady.
S sebou na hru:1x tužka a papír pro celý tým
Pravděpodobnost poškození oblečení:1%
Pravděpodobnost namočení oblečení:1%
Koeficient brutálnosti:0%
Koeficient vnitrotýmové spolupráce:120%
Koeficient mezitýmové spolupráce:-120%
Koeficient běhavosti:100%
Koeficient psychické náročnosti:100%
Pravidla:

Na začátku hry je každému členovi týmu přiděleno číslo od 1 do 10 (v týmu, který má 11 lidí, budou dva lidé stejné číslo a budou se muset chovat, jako by byli je jeden člověk). Jeden vedoucí zůstane u tribuny, ostatní se rozmístí po blízkém okolí Duncanu (horní les, dolní les, rozcestí Jánky / Svoboda, …).

Vedoucí, který zůstal u tribuny, oznámí těsně před zahájením hry postupně všem skupinám lidem se stejnými čísly, ke kterému vedoucímu mají běžet (sdělí jim samozřejmě i polohu vedoucího). Po zahájení hry každý musí co nejdříve doběhnout k určenému vedoucímu ( = na příslušný úřad), od kterého se dozví informaci, kam má někdo z jeho týmu příště jít ( = kam ho úředník poslal).

Příklad informace: Trojky teď půjdou tam, kde naposledy byly šestky. Z těchto informací si musí každý tým určit, na jaký úřad (k jakému vedoucímu) mají jeho členové dále jít.

Vyhrává tým, který si jehož členové si jako první oběhají všechny úřady.

TýmPořadí v
dílčí hře
Body
vlivu
Vítězné body za
1. natáčecí den
Vítězné
body
celkem
Celkové
pořadí
Akční (1)5.85205201.
Historický (2)3.143473475.
Sci-fi (3)1.204284282.
Pohádka (4)2.173873874.
Western (5)4.114084083.