Letní tábor techniků - Duncan 2006 - 1. běh - tábor zaměřený na počítače, RPG, žonglování, foto a video
skupinové foto
Paparazzi (8. hra)
Jiné názvy pro tuto hru:Fru-fru live
Příslušná kapitola v příběhu:zde
Navázání na příběh:

Zviditelnění se v médiích by jistě mohlo být pro vaše společné dílo prospěšné, avšak všechno má své ale. Jakmile se pokusíte poskytnout rozhovor některému z periodik, jakoby odnikud se vyrojí spousty otravných paparazzi, kteří se vás snaží shodit pomocí článků poskytovaných bulvárním plátkům.

Pro minimalizování šance zesměšnění vašeho studia bulvárním tiskem je proto vaší snahou poskytnout každému periodiku rozhovor takovým způsobem, aby vás paparazzi nezahlédli.

S sebou na hru:nic
Pravděpodobnost poškození oblečení:20%
Pravděpodobnost namočení oblečení:10%
Koeficient brutálnosti:0%
Koeficient vnitrotýmové spolupráce:0%
Koeficient mezitýmové spolupráce:0%
Koeficient běhavosti:25%
Koeficient výtvarné kreativity:0%
Koeficient psychické náročnosti:25%
Pravidla:

Vždy dva vedoucí (z celkového počtu 8 vedoucích) představují redaktory filmových periodik. Tito vedoucí jsou zřetelně označeni (famfrpálový dres pro chytače – žlutý a červený). Hraje se v dolním lese. Členové týmů se snaží poskytnout rozhovor co nejvíce redaktorům (= přiběhnout k označeným vedoucím). Za to dostanou bod. Ostatní vedoucí (bez dresů) představují paparazzi. Ti vás nesmí za žádnou cenu spatřit (na libovolnou vzdálenost). Pokud vás spatří, bude vám jeden bod odečten. Vedoucí si budou dresy (= roli redaktorů) během hry předávat – snahou každého hráče je být u každého vedoucího právě jednou (a to pouze ve chvíli, kdy má roli redaktora a nikoliv paparazzi).

Na konci hry bude každému hráči odečteno 10 bodů za každého redaktora, kterému neposkytl rozhovor (nezastihl vedoucího v době, kdy měl na sobě jeden z dresů). Vyhrává ten tým, jehož členové poskytnou co nejvíce rozhovorů při minimálním počtu spatření paparazzi (tj. ten tým, který bude mít nejvyšší součet bodů).

TýmPořadí v
dílčí hře
Body
vlivu
Vítězné body za
8. natáčecí den
Vítězné
body
celkem
Celkové
pořadí
Akční (1)4.1120728124.
Historický (2)3.1436830193.
Sci-fi (3)5.825535351.
Pohádka (4)1.2048330262.
Western (5)2.1734324125.