Letní tábor techniků - Duncan 2006 - 1. běh - tábor zaměřený na počítače, RPG, žonglování, foto a video
skupinové foto
Znalostní test (12. hra)
Jiné názvy pro tuto hru:True or False
Příslušná kapitola v příběhu:zde
Navázání na příběh:

Dnes jste byli velmi překvapeni dalším krokem investorů – rozhodli se, že zjistí, jak moc vám záleží na scénáři, který natáčíte. Přichystali pro vás nečekanou kontrolu. Hned ráno vám oznámili, že najali několik komparsistů, z nichž každý má pro vás přichystánu jednu otázku týkající se vašeho scénáře. Na základě vaší odpovědi vás pošle k dalšímu komparsistovi.

Vaším úkolem je přesvědčit investory, že zrovna vaše studio ví o scénáři nejvíc ze všech. To znamená, že vaše studio absolvuje cestu mezi jednotlivými komparsisty co nejrychleji (bez chybných odpovědí na kontrolní otázky).

S sebou na hru:nic
Pravděpodobnost poškození oblečení:1%
Pravděpodobnost namočení oblečení:1%
Koeficient brutálnosti:0%
Koeficient vnitrotýmové spolupráce:0%
Koeficient mezitýmové spolupráce:0%
Koeficient běhavosti:100%
Koeficient výtvarné kreativity:0%
Koeficient psychické náročnosti:100%
Pravidla:

Na začátku hry se vytvoří pětice (z každého týmu bude v každé pětici jeden hráč). V okolí Duncanu (Muchomůrka, horní les, dolní les, rozcestí Jánky, rozcestí Svoboda) jsou vyvěšeny papíry představující jednotlivé komparsisty. Každý papír obsahuje: číslo komparsisty, nápovědní větu (psaná kurzívou), otázku a tři možné odpovědi. Právě jedna z možných odpovědí je vždy správná. Ke každé odpovědi je přidruženo číslo a umístění následujícího komparsisty.

Pětice budou vypouštěny po 2 minutách – bude jim sdělena pozice prvního komparsisty. Úkolem každého hráče je co nejrychleji dorazit k poslednímu komparsistovi (komparsistů je celkem 21 a těch, ke kterým se dá dostat díky správným odpovědím je 10). Ten položí každému hráči otázku, jejíž špatné zodpovězení znamená trestnou minutu pro daného hráče.

Hru vyhrává ten tým, jehož průměrný čas průchodu mezi komparsisty bude nejkratší.

TýmPořadí v
dílčí hře
Body
vlivu
Vítězné body za
12. natáčecí den
Vítězné
body
celkem
Celkové
pořadí
Akční (1)4.1157852101.
Historický (2)5.841848183.
Sci-fi (3)1.2036748432.
Pohádka (4)3.1427538555.
Western (5)2.1754444304.