Letní tábor techniků - Duncan 2006 - 1. běh - tábor zaměřený na počítače, RPG, žonglování, foto a video
skupinové foto
Pěší pošta (2. hra)
Jiné názvy pro tuto hru:Story
Příslušná kapitola v příběhu:zde
Navázání na příběh:

Administrativní záležitosti máte již úspěšně za sebou, nyní už jen stačí dopravit získané dokumenty do centrály produkční společnosti. Co však čert nechtěl: veškeré internetové spojení je následkem noční bouřky mimo provoz, doprava poštou je příliš pomalá a vedení vašeho studia vám odmítá vydat kopie ani originály dokumentů.

Nezbývá tedy jiná možnost, než se obsah těchto dokumentů naučit nazpaměť a doručit je do centrály produkční společnosti. Úřednice v této centrále jsou ale příliš zhýčkané, a tak budou akceptovat vaše dokumenty pouze do první chyby, která se v nich vyskytne.

S sebou na hru:nic
Pravděpodobnost poškození oblečení:1%
Pravděpodobnost namočení oblečení:1%
Koeficient brutálnosti:0%
Koeficient vnitrotýmové spolupráce:20%
Koeficient mezitýmové spolupráce:-100%
Koeficient běhavosti:25%
Koeficient psychické náročnosti:125%
Pravidla:

Členové každého týmu budou rozděleni do dvojic (tým sci-fi bude mít jednu trojici). Každé dvojici (trojici) bude přiřazen jeden dokument (stanoviště), které musí přenést do centrály produkční společnosti (tribuna). V jednom časovém okamžiku smí dokument přenášet z dané dvojice (trojice) pouze jeden člověk a členové dvojic (trojic) se musí v běhání střídat. Přenáší se pouze pomocí vlastní paměti!

Při doběhnutí na tribunu si na přidělený papír může každý člen dvojice (trojice) napsat libovolnou část zapamatovaného textu. Prozatím sepsaný text si dvojice (trojice) může upravovat jak chce, hodnotí se až text odevzdaný na konci hry.

Vyhrává ten tým, který přenese v součtu co největší části všech dokumentů (hodnotí se až do první vyskytnuvší se chyby).

TýmPořadí v
dílčí hře
Body
vlivu
Vítězné body za
2. natáčecí den
Vítězné
body
celkem
Celkové
pořadí
Akční (1)4.113048243.
Historický (2)5.81354825.
Sci-fi (3)2.1773211601.
Pohádka (4)1.205649512.
Western (5)3.142616694.